Port-arm archive

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index][Old Index]

Re: -current on OPENRD doesn't boot

 Hello, Sebastien.

(2012/10/14 5:56), Sébastien Bocahu wrote:
> Hi,
>>>>  My OPEN-RD with latest -current have not booted since 2 days ago.
>>> With SATA disk, it doesn't boot. Without SATA disk (i.e. NFS diskless),
>>> it boots.
>>> Stack trace is:
>>>> root device (default mvgbe0): wd0
>>>> dump device (default wd0b):
>>>> file system (default ffs): ffs
>>>> root on wd0a dumps on wd0b
>>>> Mutex error: mutex_vector_enter: locking against myself
>>>> lock address : 0x00000000c0c8efd8
>>>> current cpu  :                  0
>>>> current lwp  : 0x00000000c2a4fd20
>>>> owner field  : 0x0000000001000700 wait/spin:                0/1
>>>> panic: lock error
>>>> Stopped in pid 0.2 (system) at  netbsd:cpu_Debugger+0x4:        bx      r14
> Same issue here with an OpenRD-base. I tried both netbsd-6-0-RC2 and 
> netbsd-6. 

 netbsd-6, too?

 My sata disk works fine with netbsd-6.

> Have you been able to fix or gather more information ?

 No, I have not been able to fix it. After noticing that My SATA disk works
with netbsd-6, I have been using my SheevaPlug for developing -current and
using OPENRD for netbsd-6 to speed-up debugging.

 I'm very sorry that the priority to fix the sata problem is lower than
other problem for me. I know evbarm has A LOT OF PROBLEMS and I have been
trying to fix those problems.

 I think SATA problem appeared between September 12th and 15th.

> Regards,
> sebastien

                SAITOH Masanobu (msaitoh%execsw.org@localhost

Home | Main Index | Thread Index | Old Index