NetBSD-Users archive

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index][Old Index]

PXE Booting problem

Hello everyone,
I wonder if you can help me out here.
I'm trying to boot a small appliance through PXE to install on it NetBSD.

Here is my dhcpd.conf:

default-lease-time 3600;
max-lease-time 7200;
option subnet-mask;
ddns-update-style ad-hoc;
option domain-name-servers 192.168.1.i
subnet netmask {
      option routers;
                option root-path "/tftpboot";
                filename "/pxeboot_ia32.bin";

I have tftp enabled on inetd and is indeed pointing to /tftpboot on the filesystem

Both files are present and pxeboot_ia32.bin has boot options modified so it boots to com0.

I can see that the device get's an IP finds the tftp server, downloads the pxeboot_ia.bin and reboots. But I have no clue on how to instruct the device to load the NetBSD-INSTALL that is on the /tftpboot as well.
The device has tinyBIOS and uses Intel PXE-2.0 ROM.

The output I get on the console after all this exchange is the following:

>> NetBSD/x86 PXE Boot, Revision 5.1 (from NetBSD 5.0.2)
>> Memory: 555/261120 k
Press return to boot now, or any key for boot menu
Starting 0
type "?" or "help" for help.
>boot tftp:netbsd-INSTALL
PXE BIOS Version 2.1
Using PCI device at bus 0 device 9 function 0
Ethernet address 00:0d:1b:f7:02
read header failed: Unknown error: code 60
boot: Unknown error: code 60

Using tcpdump on the server I can see the udp traffic flowing to the device

Any input from anyone more than welcome.


Home | Main Index | Thread Index | Old Index