Subject: E nderuara Kompani!
To: None <regional-sfba@NetBSD.org>
From: office@omtel.de <office@omtel.de>
List: regional-sfba
Date: 12/08/2004 19:31:00
E nderuara Kompani!

ITS Germany e cila operon prej  vitesh ne fushen e telekomunikacionit dhe internetit, tashme deshiron te zgjeroje aktivitetin e saj edhe ne teritorin e Kosoves .
Stafi yne i perbere nga inxhiniere, teknike, designer, analiste tregu, etj. Kane pergatitur  www.kosova-informacion.de

Ne kete portal mund te nxirren njoftime per shitblerje, qeradhenie e qeramarrje te pasurive te patundshme, automjeteve, pajisjeve, apo te sherbimeve te ndryshme si telekomunikacioni, hoteleri-turizmi, apo udhetimet, etj. Cdo njoftim mund te shoqerohet me 1-6 fotografi te objektit. Cmimi per njoftim varion ne varesi te kategorise se objektit, kohezgjatjes online te njoftimit dhe numrit te fotografive (cmim i cili do te vendoset bashke me ju).

ITS Germany eshte duke kerkuar Perfaqesuesin / Distributorin e saj per Kosove  i cili do te marre Eskluzivitetin e plote  te  www.kosova-informacion.de  per te gjithe territorin e Kosoves. Marrja e Eskluzivitetit nenkupton fillimin dhe zhvillimin e gjithe aktivitetit komercial te ketij portali vetem nga nje Perfaqesues / Distributor pra vetem nga ju.
Nderkohe ITS Germany merr persiper mirembajtjen dhe suportin teknik te portalit, si dhe mbeshtetjen e saj nepermjet konsulences se nevojshme ne cdo moment.

Per cdo informacion apo interes tuajin, ju lutem te na kontaktoni nepermjet postes sone elektronike , ne ju mirepresim.

Na lejoni tju urojme mireseardhjen ne kompanine tone, kompania me e madhe e telekomunikacionit dhe internetit ne Gjermani!

Me respekt,

A. Berzani

Directorin Development

office@omtel.de