Port-xen archive

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index][Old Index]

RE: Reboot on *DOM0* while/after installing GPLPV drivers

I'm running 6.1 too... 
I did test before with 5.1 and windows xp and had no problems like this.  But 
never tried with more recent windows kernel versions (6.x +++  vista 7 etc)

Manuel would you have any change to test with windows 7 for example?  I might 
be able to try later today with 2003 .

John Hayward <john.hayward%wheaton.edu@localhost> wrote:
>Thanks for the info - I'm using 6.1 dom0 with 4.1.4 xen.
>From: Manuel Bouyer [bouyer%antioche.eu.org@localhost]
>Sent: Friday, October 04, 2013 8:22 AM
>To: John Hayward
>Cc: Mike C.; port-xen%NetBSD.org@localhost
>Subject: Re: Reboot on *DOM0* while/after installing GPLPV drivers
>On Fri, Oct 04, 2013 at 01:10:35PM +0000, John Hayward wrote:
>> I'm seeing similar behavior - quite a pain when dom0 halts - after
>reboot when trying to start the windows 7 image starts it blue screens
>and dies - so it appears that the crash has corupted the windows file
>> I see there are notes that xen3.1 kernel has pci passthough - is that
>required for the GPLPV drivers or are people having success with xen
>4.1 or 4.2?  I'm using 4.1
>I'm using 4.1.4 here, with a 5.1_STABLE dom0. But I've also tested
>with a 6.0 dom0 in the past.
>Manuel Bouyer <bouyer%antioche.eu.org@localhost>
>     NetBSD: 26 ans d'experience feront toujours la difference

Sent from my Android device with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

Home | Main Index | Thread Index | Old Index