Subject: Re: Install failure 1.6.1_RC2
To: Gavan Fantom <>
From: Frank Wennmohs <>
List: port-acorn32
Date: 03/15/2003 13:16:24
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

On Sat, Mar 15, 2003 at 09:15:44AM +0000, Gavan Fantom wrote:
> On Sat, 15 Mar 2003, Frank Wennmohs wrote:
> > Yesterday I tried to install the 1.6.1_RC2 on my RiscPC
> > but during the install of a completely new system the
> > install system something got seriously wrong....:
> >
> > After installing the sets from 200303140000
> > and then after unpacking those the system died when trying
> > to access the hard disc again.
> > A restart and trying to mount the partitions by hand
> > showed the the discs inodes etc. were totally screwed up!!!
> >
> > Can anyone verify this?
> >
> > I did this on a hard disc on which I installed versions of
> > NetBSD a dozen times without any problems, so I don't think
> > that the hardware is damaged.
> I didn't have any problems with an earlier build of RC2.. what hardware
> are you running on?
> I'm using the plain old internal IDE interface.

Yes, I am also using quite a plain system:
RPC700 board, internal IDE, SA110, 64MB

> Is the problem repeatable? What happens if you restart the installation
> from scratch?

The whole installation was from scratch.
I just did an installation of 1.6O (200302240000)
and the problem does not occur.

Any suggestions?


Content-Type: application/pgp-signature
Content-Disposition: inline

Version: GnuPG v1.2.1 (FreeBSD)